STELLA NOVA

Visiting Emilie Schleppegrel

EMILIE SCHLEPPEGREL
I HENDES PRIVATE HJEM, KØBENHAVN NV
23 ÅR
UDDANNELSE PÅ KONGELIGE DANSKE ARKITEKTURAKADEMY
@EMILIESCHLEPPEGREL

Trine: HVAD ER KÆRLIGHED?

Emilie: Forelsket skal du mærke dig selv, og det du føler kan være meget skrøbeligt, sårbart og til tider grimt. Men det er vigtigt, ellers tror jeg ikke det er kærlighed.

Trine: SÅ KÆRLIGHED ER IKKE BARE LYKKELIG-NOENSIDIG-AFTER?

Emilie: Nej, det tror jeg ikke... For sådan er livet ikke. Lykke er ikke en konstant tilstand, men noget, der skal opleves i små bidder her og der. Desuden er kærlighed ikke kun en ting mellem to mennesker, men også noget, der eksisterer mellem venner, familie og i andre forhold.

Trine: FINDER "DEN ENESTE"?

Emilie: Jeg tror, ​​der findes mange "one and only's"... Men det er essentielt, at begge mennesker er et godt match for hinanden, i forhold til hvor de er henne i deres liv.

Trine: SÅ DET KRÆVER GOD TIMING?

Emilie: Ja, for vi udvikler os gennem livet, og derfor er den person, der er god for dig på et tidspunkt, måske ikke nødvendigvis den rigtige senere.

"I kærlighed skal du føle dig selv, og det du føler kan være meget skrøbeligt,
sårbare og til tider grimme. Men det er vigtigt, ellers tror jeg ikke det er kærlighed"

Trine: MEN... BYTTER DU DEM SÅ BARE UD?

Emilie: Måske... Eller alternativt kan man gøre en indsats for at vokse sammen og finde nye måder at gøre tingene på, og det er altid et fælles ansvar i et parforhold. Overordnet set synes jeg, det er vigtigt at gøre en indsats – også forelsket. Så handler det om at give slip og ikke fokusere på alle fordommene om, hvad der er rigtigt og forkert – og hvordan tingene skal se ud. Du skal være forsigtig med ikke at forveksle kærlighed med noget, der skal passe ind i dit livs præstation.... Det gør dig ikke mere lykkelig.

Trine: MEN DET ER MÅSKE OGSÅ DE TIDER, VI LEVER I... DER ER SÅ EKSTREMT FOKUS PÅ PERFEKTION... OG ALT OPLEVES GENNEM KAMERALISEN.

Emilie: Præcis, - og alt skal være så korrekt, og du bliver, uden at du selv lægger mærke til det, suget ind i den måde at tænke på.

Trine: OG SÅ BLIR DIN KÆRESTE – OG MÅSKE ELLER BØRN SOM ET TILBEHØR SOM SAMMENLIGNES MED EN HÅNDTASKE?

Emilie: Ja, det handler om de her statussymboler, og det er bare så usmageligt.

Trine: OG DET ER IKKE KÆRLIGHED?

Emilie: Nej, og det er netop der, mange mennesker har en meget snæver forståelse. De lytter ikke til den anden... Eller til sig selv, fordi de har så travlt med at få deres liv til at virke "billede-perfekt".

Trine: HVORFOR ER DET BLEVET SÅDAN?

Emilie: Dengang, hvor vi var meget mere afhængige af hinanden, havde kærligheden måske færre betingelser. I dag er det måske for nemt bare at gå væk og bytte hinanden ud med noget nyt og mere spændende i stedet for at kigge indad.

Trine: OG DET HAR IKKE NOGET MED KÆRLIGHED GØRE?

Emilie: Nej tværtimod, for kærligheden burde have endnu større vægt i ligningen. Du har sikkert set for mange film, hvis du tror, ​​at det hele bliver som en dans på roser. I skal arbejde hårdt sammen og med jer selv for at få forholdet til at fungere. Det krævede også, at du er ærlig over for dig selv og turde tage ansvar for dine mindre attraktive egenskaber.

Trine: MÅSKE ER DET EN DANS I ROSER; MEN MED LIDT THONES PÅ?

Emilie: Ja, det er nok det rigtige billede... Og så må man håbe, at man danser på roserne med færre torne.

Trine: TAK FOR DIN TID EMILIE... HÅBER DU BLIVER BERIGET MED EN MASSE KÆRLIGHED I DIT LIV.