STELLA NOVA

VISITING VIVIAN BENARD

I HENDES STUDIO, BERLIN
@VIVABENARD

ER DU INSPIRERET AF ANDRE KUNSTNER?
Vivian: Ja, meget! Jeg er især interesseret i abstrakt kunst og de mange fantastiske kunstnere derude!

HVAD INSPIRERER DIG?
Vivian: En masse ting. Farver, mine tanker eller nogle gange citater. Min største motivation er, at mit sind er stille, mens jeg maler. Jeg er et overtænkende menneske og er altid inde i mit hoved, så maleri er terapi for mig.

HVAD GØR DU FOR AT BLIVE INSPIRERET?
Vivian: Jeg gør ikke noget specifikt for at blive inspireret. Jeg er meget fordomsfri, og hvis jeg ser noget, der inspirerer mig, tager jeg notater og forsøger at indarbejde det i mit arbejde næste gang.

ARBEJDER DU HURTIGT, ELLER HAR DU EN LANG PROCES, FØR DU AFSLUTTER ET ARBEJDE?
Vivian: Det kommer an på. Jeg arbejder intuitivt, og nogle gange føles maleriet klar efter 2 timer, og nogle gange har jeg brug for uger eller måneder. Jeg har mange ufærdige malerier i mit atelier, men jeg er helt sikker på, at jeg bliver færdig med dem en dag.

HAR DU ALTID VÆRET KREATIV?
Vivian: Ja, kreativitet har altid været en del af mit liv og vil altid være det. Jeg begyndte at male, da jeg var meget ung, fortsatte med at skrive og stoppede et stykke tid i mine teenageår.

ARBEJDER DU MED ANDET MEDIUM END MALERI?
Vivian: Nej.

HVAD GØR DIG GLAD?
Vivian: At være sammen med mine børn, i mit studie eller omgivet af mine venner.

HVORFOR ARBEJDER DU SOM KUNSTNER?
Vivian: Fordi jeg tror, ​​jeg ER en kunstner. Jeg har ingen anden mulighed end at være kreativ. Så jeg synes, det er ret smart at kombinere det og gøre det, jeg brænder for som mit arbejde.

HAR DU EN DRØM OM NOGET KONKRET, SÅSOM AT UDSTILLE ET BESTEMT STED ELLER SAMARBEJDE MED EN ANDEN KUNSTNER?
Vivian: Ja. Min største drøm er at eje et galleri i New York Soho en dag. Jeg manifesterer det stadig.

BETYDER DIT ARBEJDE MEGET FOR DIG?
Vivian: Ja, det gør det! Jeg er perfektionist, og jeg hævder at være den mest professionelle. Men det vigtigste er, at mit arbejde ikke føles som mit arbejde, så jeg gør det virkelig med passion.

ER DU GOD TIL AT HAVE FRI?
Vivian: Jeg kunne bestemt være bedre. Jeg har fridage, men lige nu skal jeg få lavet alle mine private ting, som jeg ikke har tid til, når jeg arbejder, så ikke rigtig.

ER DET UDFORDRENDE AT BALANCERE LIVET MED BØRN OG DIN KREATIVE ARBEJDSPLADS?
Vivian: Nej, egentlig ikke. Mine børn går i skole, så jeg har hele formiddagen til at lave mine ting eller arbejde i mit studie. Og på meget lange kreative dage passer mine børns far dem. Jeg elsker også at tage dem med ind i mit studie og være kreativ med dem.

ER DU AMBITIØS?
Vivian: Egentlig ikke, tror jeg. For det meste er jeg meget usikker på, hvad jeg laver, og når jeg er usikker, begynder jeg at overtænke, og når jeg begynder at overtænke, giver jeg op *haha*. Jeg tror, ​​at jeg på et tidspunkt vil vende tilbage til de ufærdige malerier og starte forfra, men ja, min usikkerhed kommer som regel i vejen.

KAN DU LIDE AT LAVE MAD, ELLER SPISER DU MEST UD?
Vivian: Jeg kan godt lide begge dele.

HAR DU EN HOBBY UDOVER AT MALE?
Vivian: Jeg elsker at læse bøger, skrive digte eller tage billeder med mit kamera.

ER DU ET FAMILIEMENNESKE?
Vivian: Ja og nej. Jeg er mor til to børn og den mest taknemmelige person i verden for at have dem. Men det er også meget udfordrende, og nogle gange er jeg ret overvældet (som jeg tror mange mødre er), og jeg har brug for lidt tid til mig selv. Men generelt, ja.

HOLDER DU MIDDAG FOR DIN FAMILIE OG VENNER, ELLER FORETRÆKKER DU AT GÅ UD?
Vivian: Jeg elsker at være sammen med mine venner og holde middagsselskaber, men jeg sætter også pris på en lækker middag på min lokale yndlingsrestaurant.

REJSER DU MEGET?
Vivian: Ja. Udover kunst arbejder jeg som model og laver en smule indhold til andre brands. Jeg har rejst meget de sidste par måneder, men jeg nyder det også. Jeg elsker at rejse og at opleve nye steder.

HVILKEN STORBY KAN DU BEDST LIKE AT BESØGE?
Vivian: En af mine yndlings storbyer er New York. Jeg elsker stemningen, bygningerne og især amerikanerne. De er høflige og meget venlige. For det andet vil jeg sige, at en af ​​mine yndlingsbyer er København. For mig er det den smukkeste by at bo i, for ikke at tale om hvor stilfulde folk er.

KUNNE DU FORESTILLE AT BO ET ANDET STED END BERLIN?
Vivian: Ja, helt sikkert. Mit førstevalg ville helt klart være København.

HVAD ER DIN FAVORITMAD?
Vivian: Pasta.

HAR DU ET SKJULT TALENT? HVIS JA, HVILKEN?
Vivian: Jeg kan ikke komme i tanke om en lige nu.

DA DU VAR ​​BARN, HVAD DRØMTE DU OM AT ARBEJDE MED SOM VOKSEN?
Vivian: Jeg har altid ønsket at være advokat eller dommer, men jeg har aldrig vidst, at det at studere jura var en så svær og lang proces. Hvad jeg virkelig ikke kunne lide, da jeg også var barn, er uretfærdighed. Jeg tror, ​​det var en af ​​grundene til, at det var mit drømmejob.

HVILKE KVALITETER BETYDER MEST FOR DIG HOS ANDRE MENNESKER?
Vivian: Loyalitet og ærlighed. Jeg tror, ​​at alle laver fejl, og ingen er perfekte. Men det afhænger af, hvordan denne person håndterer deres problemer og kommunikerer dem med dig.